Groeien
 

Op deze pagina vind je mijn activiteiten die je kunnen helpen op je pad van je persoonlijke en spirituele groei.

 

Workshops

Ik heb een aantal workshops ontwikkeld met als doel om je spiritualiteit te verkennen en ermee te leren werken. De workshops geven je inzicht in je diepere zelf, zodat je je verder kunt ontwikkelen. Dat betekent dat je de wikkels van je af laat vallen om te komen tot je ware ik. Daarnaast zijn de workshop avonden een gezellige gelegenheid om met anderen over spiritualiteit te praten. Gelijk gezinden die ook in dit onderwerp geďnteresseerd zijn.

•In een seizoen draai ik meestal 1 of 2 workshops De workshops starten elk jaar in september/oktober en bestaan uit zeven of acht maandelijkse bijeenkomsten. Voor de inhoud verwijs ik je naar het betreffende informatieformulier bij downloads.

 

Het transformatiespel

Met behulp van het transformatiespel krijg je op een speelse en lichte manier inzicht in een vraagstuk waarvoor je tijdens het spelen van het spel aandacht vraagt. Terwijl het spel vordert, krijg je te zien welke belemmeringen en inzichten je helpen of juist stagneren. Je speelt het spel met 3 of 4 personen, waarbij het delen van ervaringen en gevoelens een belangrijk onderdeel van de transformatie vormt. Het transformatiespel duurt een hele dag. Heb je interesse? Mail of bel me, dan benader ik je om een datum te prikken zodra er voldoende deelnemers zijn.

 

Reiki cursus

Reiki is een Japans woord en het betekent ‘universele levensenergie’. We worden met deze levenskracht geboren en iedereen heeft deze ‘ki’ tot zijn beschikking. Reiki ontspant, geeft rust en kalmeert de geest. Het biedt ondersteuning bij het verlichten van allerlei lichamelijke klachten. Reiki kan je de oorzaak laten zien waar de klachten zijn ontstaan. Als je open staat voor de inzichten en als je wil werken aan jezelf, kan Reiki je helpen om te leren omgaan met je levenservaringen en emoties.

Helaas zijn velen van ons in deze Westerse wereld verleerd hoe we deze energie kunnen gebruiken. Tijdens een tweedaagse Reiki cursus leer je hoe je deze energie voor jezelf en anderen kunt inzetten. Je ontvangt de inwijding en leert de handposities. Er zijn drie graden waarin je ingewijd kunt worden.

Heb je interesse? Neem dan contact met op.

 

Wandel coaching

Wandel coaching is een krachtige vorm van persoonlijke begeleiding waarbij ik de natuur als inspiratiebron gebruik. Door de natuur in te gaan, ontstaat er een extra dimensie aan het proces van coaching. De natuur werkt niet alleen ontspannend voor lichaam en geest. Maar je wordt ook gespiegeld door de natuur en dat zorgt voor diepgaande inzichten. Heb je een vraag over een levensthema en ga je graag naar buiten? Dan is wandel coaching misschien iets voor jou!

 

 

    

Deelname workshop?
Check de informatie bij
groeien’ en bij de ‘downloads’. Of bel me voor meer informatie .

© 2011 | Praktijk Lumen | Herenlaan 162, 5708 ZS Helmond | Telefoon: 06–45292495 | E-mail: info@praktijk-lumen.nl | Pinda Communicatie