Over Lumen
 

Wie ben ik?

Mijn naam is Nicolle Moonen, ik ben geboren op 14 oktober 1968 in Klimmen. In mijn zoektocht naar spirituele kennis, en daarmee naar mezelf, heb ik een aantal opleidingen en cursussen gedaan die mijn huidige werk als natuurkundig therapeut ondersteunen. Ik heb een Hbo-opleiding tot eclectisch energetisch natuurgeneeskundig therapeut (E.E.N.®-therapeut), met het onderwerp ’vergeving’ voor mijn scriptie. Daarbij ben ik gecertificeerd N.E.I.-coach (neuro emotionele integratie). Verder heb ik een cursus voor kinderpsychologie gevolgd vanwege het groeiende aantal Nieuwe Tijd Kinderen en de opvoedkundige vraagstukken van hun ouders. Ik ben tevens Reiki Master (3B) en medium.


Waarom de praktijknaam Lumen?

Ik ben mijn eigen praktijk gestart onder de naam Lumen. De naam Lumen betekent ’licht’.’Licht’ in de betekenis van verlichting met betrekking tot fysieke (pijn-) klachten en mentale klachten zoals zorgen en piekeren. Maar ook verlichting in spirituele zin, in de betekenis van op een hogere trilling komen. Het is ook ’licht’ aan het eind van de tunnel, hoop, kans op een comfortabeler leven. ’Licht’ in het donker, hulp als je het even niet ziet zitten. Maar ook ’licht’ in de zin dat het niet altijd even serieus hoeft te zijn, een lach en een traan, met humor op z'n tijd. Maar niet lichtzinnig, of lichtvoetig. Met 2 voeten in de klei, volledig in de aardse realiteit.

 

    

Deelname workshop?
Check de informatie bij
groeien’ en bij de ‘downloads’. Of bel me voor meer informatie .

2011 | Praktijk Lumen | Herenlaan 162, 5708 ZS Helmond | Telefoon: 0645292495 | E-mail: info@praktijk-lumen.nl | Pinda Communicatie